Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årets sista dag





Frostpenslad morgon
Det krasar lätt i gräset
En skata tog sats



Copyright Birgitta Englund Dimitrova 2020




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-31 14:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku, ser, hör och känner!
2021-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP