Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... ... ... ... ... HUD ... ... ... ... ...
















Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-03 11:22



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Glödande ord i kärlekens namn..
2021-01-04

  alicja lappalainen VIP
en intressant form, man kan läsa dikten från båda sidor uppifrån och ner
2021-01-03

  Sparvögat VIP
Kärlekens doft...
2021-01-03
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria