Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar

Blundar
För allt som gör ont
Hoppas
Att allt ska försvinna
Att jag inte ska minnas
Allt som du gjort
Allt som förblir ogjort
Men jag kommer föralltid att
minnas
För att aldrig mer bli
Förblindad
Av det som
Hindrat mig
Från att börja älska mig




Bunden vers (Rim) av Fannyamandas
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-05 01:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark gripande, må du så ånyo få göra, älska dig själv. Det är du värd.
2021-01-23

  Dennis Brinkeback VIP
Fint skrivet
2021-01-06

  Gin83
Väldigt starkt
Berörande
Smärtsamt att läsa
Insiktsfullt och tankeväckande
Starkt!
2021-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Fannyamandas
Fannyamandas