Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visdomen finner du i dig själv.


Ugglans sång

UGGLANS SÅNG

Han sitter som en uggla
utanförställd sin fågelsläkt
Sin visdom vill han ej smuggla
utanför sin fågeldräkt

till de som flyger över jordens hav
Ugglan har bara ett enda krav

Att få sjunka djupt ner
På havets botten ser han mer

Här finner ugglan ett dike
som leder till Guds rike

och han tar sig tid
att finna himmelsk frid

Detta är ugglans hemlighet
men också våran verklighet

Ugglan är verkligen klok
fast han aldrig läst en bok




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-09 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP