Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillbaka hem

jag har slutat nu, mamma
slutat gräva i soptunnorna på stan
jag är på väg nu, mamma
jag tror jag är på väg tillbaka

jag tror jag kan ta emot nu, mamma
låta dig älska kanske låta dig stryka mitt hår igen
jag har slutat krypa i kloakerna, mamma
jag tror jag vågar låta dig se mig nu

jag har tvättat mina sår nu, mamma
har slutat göra mig illa
jag har plåster kvar över hela kroppen, mamma
men jag tror du orkar se

jag tror jag förstår nu, mamma
förstår varför du skrek när jag gick
jag tror jag förstår, mamma
jag tror jag vågar nu

jag kommer tillbaka hem nu, mamma







Fri vers av Vilja
Läst 423 gånger
Publicerad 2004-10-24 18:33



Bookmark and Share


    Mejja
...vackra rader! Med en massa längtan i. Efter en trygg varm famn. Efter orden Välkommen tillbaka, jag har saknat Dig.
2004-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Vilja