Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort övning


Tid

Tid att finna rum
närhet i tiden

Tid som inte rusar

Tid att finna tid
som samsas

Närhet att dela
tid som inte rusar

Tid att finna rum
närhet i tiden

Tid att dela
tid som inte rusar




Bunden vers (Annat versmått) av Lottie Ålhed VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-12 10:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Tid - det dyrbaraste vi har.
2021-01-13

  Kungskobran VIP
Vad gör jag med min tid
vilar och skänker frid?
eller far runt
med en massa strunt.

Fint fångat av dig
2021-01-12

  Solstrale VIP
Bra! :)
2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP