Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi ladddar klusterbomberna, sir!


Bräcklig som ett fredsavtal...

 

 

bräcklig som ett fredsavtal

frostig som ett barnahjärta

svart som en avskedskyss

mäter du dig med De Andra

för att förädla ditt självhat

 

 

 

populär som en lapplisa

åtrådd som en HIV-smittad

omtyckt som en skatteskuld

listar du dina goda egenskaper

med blanka post-it-lappar

 

 

 

själsstark som en örfil

sorglös som en tvångsintagen

levnadsglad som en nekrolog

räknar du sömntabletterna

och omfamnar tystheten

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-14 19:09



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Åhörd som en näktergal i en plåtverkstad.
2021-04-14

  Ohappa
Satan så tveeggat bra!
2021-02-13

    Nikon32
sorgligt svart och så verklighetstrogen.
2021-01-20

  Solweig Jansson VIP
Ett språk som sprakar av dynamik och kraft !
2021-01-15

  Briza media
Stark, snygg och svart. Tjusigt, tack!
2021-01-15

  Lottie Ålhed VIP
Humor i allt det absurda o i svärtan. Snyggt skaldat.
2021-01-15

  Camilla Heinonen VIP
Den var STARK och berörande!
2021-01-15

    Lena Staaf VIP
Vackert i all sin jävlighet!
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP