Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En erotisk dikt.0


Storken

STORKEN

Bara en stork
gör vad han kan
och drar en kork
ur vinflaskan

Den ståndaktiga storken
sänker huvet i ett hål
för att hitta sorken
vilket är hans mål

Ibland lämnar storken stan
och böjd som en banan
hänger han sig på torken
för att hämta orken

Han står ut men ej bredvid
och är utan något skryt
en självständig individ
och inte alls någon myt




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-19 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP