Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma vänliga händer

Varma vänliga händer
Flätar barnets hår

Varma vänliga händer
Tröstar tösens tår

Varma vänliga händer
Möter mjukt en man

Varma vänliga händer
Kärleksregler kan

Varma vänliga händer
Vill vår värld så väl

Varma vänliga händer
Skymtar skimrets själ




Fri vers av Hannas
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-20 10:46



Bookmark and Share


  Onders
nu tror jag att du har något.
2021-02-09

  Solstrale VIP
Juvligt skrivet, ämnet underbart!
2021-01-21

  Lars Hedlin
En fin och härlig text!
2021-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om varma, vänliga händers stora betydelse i många olika sammanhang!
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Hannas
Hannas