Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig

Min själ
vill vara
med din själ

men jag vet inte
varför

kanske behövs
inga ord

kanske detta
är nog




Fri vers (Fri form) av Hannas
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-02-07 11:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En berörande text, vars innehåll förstärks av din fina uppläsning.
2021-02-10

  lodjuret/seglare VIP
Kortfattat, själfullt, förståeligt
2021-02-09

  Solstrale VIP
Ödmjukt i ord, ordbilder och i rösten! Fint!
2021-02-09

  Onders
du vet nog.
2021-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Hannas
Hannas