Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermorgon

Tacksam
över livet

att vara här
just nu

se himlen
vakna

neonrosa blandas
med eldigt orange

håller andan
i tystnaden

betagen
av denna skönhet

mellan mörka
majestätiska träd

en snöskrudad
morgon

naturens konstverk
fulländat




Fri vers (Fri form) av Hannas
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-31 07:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om att leva med öppna sinnen och känna livsglädje!
2021-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Hannas
Hannas