Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*gammal goding*


Stjärnstoff

Du har stjärnstoff i ditt hår
Ja, jag fick det visst igår
mellan stjärnorna jag vandra
letade efter andra
vilsna själars spår

Du har månljus i din blick
Ja, inatt jag visst det fick
bakom månens bleka skärva
som gammalt solljus fått ärva
jag mig gömde, vilket oskick

Du har silver på ditt skinn
Ja, och om du vill bli min
jag har klätt mig för att fara
bortom nattens hölje bara
för att landa mjukt i famnen din




Bunden vers av Lindalou
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-21 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou