Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska härifrån!

Yes, det är bestämt!
En dag ska jag lämna detta land!
Jag ska härifrån.
Och det för gott!

Jag har inget här att göra
Jag är full av liv
har starka känslor...
å det passar inte in
i det mellanmjölkiga landet

Här ska man vara balanserad å lagom
Men, det vägrar jag!














Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av bohemen VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-21 19:18



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kanske inte rätt tid att resa ut i världen just nu.
2021-01-22
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP