Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att göra skillnad


MODERN TALKING

En försvenskad version

av make a difference

verkar seriöst

att svänga sig med 

en duktighetsstämpel

innehållet är oklart

för vad, för vem och hur?

 

 




Övriga genrer (Satir) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-02-02 18:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det kan man fråga sig...det är något att tänka på...
2021-03-05

  Magica VIP
Instämmer med Lena Staafs kommentar.
2021-02-05

  Feliaxel VIP
Väldigt tänkvärda ord
2021-02-03

    Lena Staaf VIP
Ord blir moderna och används ibland utan någon närmare tanke på vad de kan betyda. Men "göra skillnad" tycker jag är ett rätt bra begrepp. Det signalerar att jag genom min handling fått något positivt att hända.
2021-02-03

  ULJO
En mycket aktuell och tänkvärd dikt.
2021-02-03

  Onomatoprofet VIP
Det är skillnad på skillnad och skillnad.
2021-02-02

  AiA Maria den fria


Viktig reflektion!

Tack!
2021-02-02

  Blomma-Stjärna VIP
tänker på begreppet av vilja "göra skillnad" ?
2021-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP