Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utländsk agent eller palliativ - sak samma...


PALLIATIV ÄR RUBRIKEN!

Skriftställare bör alltid före sin rubrik
innan textmassan; notera Palliativ, ett
påbud likt det ryska, all text som går
via sociala medier och traditionella
medier bör noteras med rubriken i
annat fall bryts påbudet som kanske
blir till svensk lag.

Satsningen på massvaccinering tycks
misslyckas för halva befolkningen den
andra får finna sig i palliativ vård för
livets slutskede, dessvärre...
"I väntan på Godo..." som luffarna sa!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-25 13:14



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Godot är Gusse! Gud!
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje