Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Touretta om Rabiata

 

Rabiata!

 

så upp-friskande

 

h-ärlig




Fri vers av Nova-Liv
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-07-19 22:59



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Jo, så var det
2008-04-07

    Erika H
det finns likheter....
undrar vad Rabiata skulle säga om Touretta
erika
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv