Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hommage till Lars Norén


Pitbullterriern

PITBULLTERRIERN

Du blev ett begrepp
som ständigt skällde
men var mindre knäpp
än vårat kungavälde

Du var ett kulturellt hot
men föll för en farsot

Ditt konstnärskap
var en högljudd rap

i borgarnas salonger
Och i dess kalsonger

växte våran hemlöshet
och förlorade identitet

Den replik som är len
kan nog aldrig vara ren

När någon högljutt skällt
och vågade sjunga gällt

om kultur som var oren
var det ofta Lars Norén




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-26 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP