Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvan

Det vi berörs utav är gåvan att vara levande i det nya himmelska ordet, ljusets byggande utav fred och meningar som verkligen kan uppta vårt medvetande med sanningen. Denna evighet är ordets riktning, samt den nyaste gåvan som livet bygger i vårt sätt att skapa frid. Denna livsberörda gåva, är ordets fyllning i alla slags vetande meningsbyggstenar.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2021-01-29 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP