Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens tanke 210206

 När någon ger dig något

 visa tacksamhet

 för du är utvald

 att få denna gåva

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-06 09:48



Bookmark and Share


  Linil VIP
Tänkvärt. Tacksamhet är inte självklart. Men väcker också tanke om vad man är tacksam för?
2021-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP