Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tonårsrevolten

 

utåt krigade jag och gjorde revolt

inuti var jag var rädd och övergiven

utåt vek jag inte för något eller någon

inuti fick jag inte finnas

utåt var jag glad och sprallig

inuti grät min själ efter närhet

 

 




Fri vers av Nova-Liv
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-07-20 00:40



Bookmark and Share


  ***Wicke***
mm, vet ,, behövs ej fler ord.
2006-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv