Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
återvändandet av alla mina förlorade barn


vuxenrevolten - återtagandet

 

jag tar hem alla delar av mig

möter alla delar av mig

står upp för alla delar av mig

lever alla delar av mig

älskar alla delar av mig

 

SAMKLANG 

 

 

Äntligen

 

 

 




Fri vers av Nova-Liv
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-07-20 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv