Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen ljuger

Sanningen ljuger

Men dina ögon är så vackra

Sanningen ljuger

Men jag åtrår dig som aldrig förr

Sanningen ljuger

Och jag längtar så tills det blir vi två igen

Sanningen ljuger

Lika väl som jag ljuger för mig själv.




Fri vers av Lil degen
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-31 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lil degen