Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påverkan av kylan


Fallna arbetare

Orden haglar i barracken
Pennor som skriver timmar
En tystnad som kryper sig längs rummet från den ena till den andra
Stegljuden närmar sig
En glimt av hopp reser sig
Bara för att vi ska ska få höra
Att våra kamrater fallit i kylans kalla famn




Fri vers av Lil degen
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-01 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lil degen