Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

Hon kom i min hand
Bräckt vatten...




Övriga genrer av crim24
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-07-20 03:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crim24
crim24