Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens vingar

Min sorg svävar på utsträckta vingar
Mot minnenas horisont
Högt över verkligheten
Faller jag åter
I gråt




Fri vers av L Sjöberg
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-02 13:49



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Gillar denna, både till form och innehåll.
2021-02-03
  > Nästa text
< Föregående

L Sjöberg