Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minusgrader

Sakta faller de
Fragmentariska delar
Vit snö i svart hår

Ändlös promenad
Tänka utan lyssnare
Prata utan ord

Nya passager
Likgiltighet ligger spänt
Här finns bara jag

Känner mig för väl
Mekanisk gång mot inget
Snart spricker marken




Bunden vers (Haiku) av Citrin
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-02-02 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrin