Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23:59

Sagor ur minnet
Kommer mitt lyckliga slut
Är sådant verkligt?

Hur långt är livet?
Alla som fått det svaret
Är långt under jord




Bunden vers (Haiku) av Citrin
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-06 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrin