Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten är några år gammal.


Alla ska vi dö

Alla ska vi dö en dag,
du och jag
och pappa!
Ja det är sant och det är visst,
alla ska vi dö till sist!




Bunden vers av Ior88
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-05 13:01



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Så sant. Livets kretsgång.
2021-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ior88