Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuk

Sjuk i huvudet
sjuk i själen
sjuk i sinnet
Sjuk i hjärnan
sjuk i minnet
Alltid har jag haft så svårt
att hålla isär dessa.




Fri vers (Fri form) av Ior88
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-23 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ior88