Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ärlig dikt

Min barndom var ljusare än mångas
Inget förberedde mig
på den stora sorgen
Och sedan, lättnad
Var det bara
något så simpelt
som sorg
Det har mången gått igenom och överlevt.




Fri vers av Ior88
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-02-25 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ior88