Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatsen till kärlek

Motsatsen till kärlek
är inte hat
ej heller likgiltighet
inte sorg
inte skuld
inte ilska
inte rädsla
Motsatsen till kärlek
är skam
Ty skam
är själens kyla
och så varm är kärleken




Fri vers (Fri form) av Ior88
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-23 13:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, det är likgiltighet.
2021-02-23

  wiria77
bra skrivet
2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ior88