Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hmm.....att få det man vill men inte kunna hantera det. Ilandsproblem.


Önskan

Jag fick en önskning, bara en.
Just denna önskning.
Jag blev tillfrågad: Vad mer att få?

Att äga var aldrig det jag önskade, tänkte jag.
Frukta inget insåg jag med rädsla.
Jag fick den önskningen man aldrig kan få.

Att aldrig behöva önska igen.
Som sjuka önskar sig hälsa, men inte jag.
Som om inget annat fanns, utan denna gåva.

Att få var bortskämt, ansåg jag.
Och jag fick min önskan.
Som jag önskar jag aldrig önskat.




Fri vers av Fantastic
Läst 620 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-20 15:34



Bookmark and Share


  Lollan_
häftig, bra, vacker :)
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Fantastic
Fantastic