Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när solen leker vid gryningens rand

och ljuset är lenare än den lenaste sammet finns det som flyr dagens skuggor och nattens svärta.




Fri vers av Fantastic
Läst 611 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-05 03:43



Bookmark and Share


  Propella
Tycker om den här. Den är mjuk och målar vackra bilder.
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Fantastic
Fantastic