Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske för att hon inte visste bättre, men smärta var aldrig något hon förlikade sig med.

Godnatt sa hon ögonblicket innan
han sakta som en hundradel av en sekund,
trängde genom ytan där den sprödaste av istäcke lagt sig.
Värme steg likt den kallaste av kyla.
Så kallt att luft inte äns kommer förbi.

När, tänkte hon, vill man prata om saker.
Saker som finns inom sig.
Så djupt dit inga spadar når eller de längsta av borr.




Fri vers av Fantastic
Läst 639 gånger
Publicerad 2006-07-26 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fantastic
Fantastic