Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS! experiment i att skriva så långt från mig själv som jag bara kan. https://open.spotify.com/track/1GeNWyZtCHbcp3ZWp8GTOO?si=hO1btytpQwabdRZz0v3SqQ


påfågels diamanttiara






i smärtsam pepparkaksglasyr
ligger vi omfamnade av månskenets flortunna slöja

vispgrädden i min själ är din aftonstunds smak på tungan
i flöjeln springer rävhonan med en tiara av svarta diamanter

vittring känner hon på ditt rosenröda gelehjärta
vi äter chokladguld och kollar på paradise hotell i månskenet

och hon är drottningen av ebenholts och svart flamingo,
i kärleksnatten viskar våra själar ömt i månljuset klänning
av nysilver och ballader.

jag dricker nougatfylld tryffelsjäl med vaniljsås och förgyllda körsbär

och jag hoppas att jag drömmer för jag vill aldrig vakna

ur denna dröm av rosa siden och bomullskyssar,

och den svarta snön faller som passionerade änglar ner mellan lakanen,

denna natt av förgylld champagne och påfågelskrudens svarta diamanttiara

när drottningen av passion håller upp sin rosa glasbit över världen
och himlen blir ljusare än en ängels ansikte,





Prosa av Androiden VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-02-15 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP