Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under lager på lager


Snövit spegling
i vita vidder

Nära perfektion
syns oss tavlan

Hel och ren
mot himlens klara
blå

Frusna, hukande

skyndar vi
alltför tunt klädda
förbi den perfekta
vintervyn

Inte perfekta alls

Stretande fram
genom frusen skönhet

Bär vi vår längtan
efter värme

Under lager på lager

Närmast huden




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-07 12:03



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja en snygg dikt om klädernas betydelse för värme och trygghet!
2021-02-07

  Kungskobran VIP
Precis så kände jag idag när vi kom in i stugvärmen från kylan
2021-02-07

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om den vackra men ändå förrädiska vinterkylan.
2021-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP