Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mig kvar

Helt jävla nere i dig
Helt galet inne i dig
Helt dödligt kär
Helt dödskär
Helt jävla dödskärsdesperat
Det är precis vad du gör av mig
Desperat på närhet
Beroende av kärlek
Jag älskar att jag hatar vad du gör med mig

Jag simmar i känslor
Jag drunknar i kärlek
Jag svimmar, jag svimmar, jag svimmar
när jag tänker på dig

Du vet precis vad du gör mot mig
Allt som ingen annan någonsin klarat av
Se mig
Vara hos mig
Med mig
Och jag blir aldrig, aldrig trött på dig




Fri vers (Fri form) av Fannyamandas
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-11 13:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En underbar text, utelämnande och levande. Grattis till till ditt liv, så fyllt av känslor.
2021-02-12

  SatansSon VIP
så hopplöst kan åtrån te sig. känner igen mig i dina rader fanny.
2021-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Fannyamandas
Fannyamandas