Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ja, så diskuterar jag med mig själv eftersom jag bara är helt ensam med allt som jag skriver om, för ingen vill vara med och jag har frågat utan resultat.


vad är det som hänt?

Så tänkte jag att det höga huset i mitten av de-tre höghusen plockades ner lite till "den nya stationen" och en del till husen " bostad med liten lokaldel" och sist men inte viktigast huset på bilden som byter plats med lekparken och som tornar upp sig vid berget där observatoriet ligger och Alien, eller som de kallades tidigare, besökarna, kommer till. Nu landar de på det lilla taket med rymdskeppet och där serveras det Alien middagar för de boende och kanske turister finner det roligt att se hur trivsamt vi kan få det där uppe sen när allt är färdigt. Ja, shower med "metromännen" naturligtvis men först måste ni åka Alien hissen upp till ufot.

Nej, det här är inte något för de som ville få området, de som var så hatiska och talade amerikanska där borta utanför 27:an under ombyggnaden i inhägnaden.

De som jagade kvinnorna här med den där sprutan. (Jag var påverkad av råttgift under den perioden) kanske uppfattade jag den rädda poliskvinnan fel, men stackars kvinna att få hör hur hennes pappa trycker ner henne med att hon skulle vara en dålig polis. Ja, det var hemska tider då, falska poliser bordeller och en massa hemskheter som ingen mår bra finns inte längre bland oss i nya området.

Skönt det är att bara skriva, den här texten får stå orörd.

Inte läsa igenom och ändra?

Nej, det brukar jag inte, inte här.

Hm, du är så spontan.

Ja, min kropp är snabbare än mig, så jag skriver bara på.

Knepigt, undrar vad som egentligen hände när de besökte oss?

Tror de stannade några kvar, hört talas om befruktning?

Oh, fan säg inte..






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-12 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP