Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavlan till mej..


Målar en tavla
till mej

Inte alls något
mästerverk

Ändå känns det
som en hederssak

Att ha en passion

För färg och form

Ett privilegium
bortom varje
restriktion

Att få känna sig som
en konstnär

När livet mist sin ton

Och inte bara som
något gammalt och
bortglömt jon




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-17 12:48



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Målning ger frid och ro i själen som du så fint antyder
2021-02-17

  Solstrale VIP
Mycket fin stämningsfull rimmad vers!
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP