Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att skriva presentationer utifrån andra än sig själv.


Gunilla - levnadskonstnären







Hej, jag heter Gunilla och är 59 år gammal och vill gärna bli poet. jag är duktig på skriva fram melodramatiska bilder, som typ mitt hjärta är en gul kanariefågel som ligger förkolnad på botten av buren, eller han drog natten om sig som ett drypande täcke av skuld och skam. en annan bra beskrivning av mig själv är att jag är som en mimartist med ord, där jag skapar illusionen av något verkligt som egentligen inte är där, utöver det så gillar jag att äta glass, lyssna på musik och mysa tillsammans med mina 3 katter. som den levnadskonstnär och blyga exhibitionist som jag är så tror jag att poeter.se är forumet och plattformen för mig där jag kan få utlopp för min kreativitet. jag är den där färgglada lite "smågalna" tjejen i kompisgänget som gärna bär hatt eller någon annan liknade attiralj för att understryka min färgglada personlighet och kreativa läggning. Jag hoppas på många spännande möten människor emellan här på sajten och ett givande utbyte av kreativa idéer och inspirerande flöden. Tack och hej!














Prosa av Androiden VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2021-02-18 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP