Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv med hjärtats lust


skriv med hjärtat
skriv med lust
skriv det som är rätt
skriv det som är fel
öppna ditt sinne
öppna upp det som är Du
var inte rädd
kasta Dig ut i det som är
låt orden komma
låt orden bli till
allt Du gör är
där Du är just nu




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-02-18 22:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Håller med dig...skriv, bara skriv...
2021-03-05

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint skrivit!
2021-03-02

    Birgersdotter VIP
just så...
2021-02-25

  Annie b'larsson VIP
Jag gillar de första fyra raderna. För att de manar till ett slags uppror.
2021-02-25

  Solstrale VIP
Skrivmod vid skrivbord!
2021-02-24
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP