Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens gång och trastens sång..


Länge satt hon där
och mediterade

Ung eller gammal
syntes inte på håll

Omgiven av en aura
av stillhet kring sin
lilla runda svarta kropp

Öppnade hon plötsligt
sin oranga näbb
och sjöng en tidlös sång




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-19 09:55



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint, ja vi längtar nu till att höra den
2021-02-22

    Lena Staaf VIP
Jättefint där åtminstone jag först tänkte att det var en människa och så var det en koltrast. Den där speciella vemodssången som koltrasten har, så vacker.
2021-02-19

  Kungskobran VIP
Underbar sångfågel, undrar om man kan teckna ner noter efter sången
Fint fångat av dig
2021-02-19

  stormengudrun VIP
Koltrasten - min favorit! :-)
2021-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP