Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENKELT OCH SVÅRT

Det är det enkla, som är det svåra.
Det svåra är enkelt.
Det enkla är svårt.
Att skriva enkelt om det svåra är svårt.
Att skriva svårt om det enkla är enklare
men svårare att fatta.
Att fatta är enkelt, om det är enkelt skrivet.
Varför skriva svårt om det enkla?
Det enkla är tydligen svårare än det svåra.
Det svåra är enkelt att se
men svårt att skriva om.
Det svåra är enklare att fatta,
om det är enkelt skrivet.
Det svåra är svårare att fatta
om det inte skrivs enklare.
Skriv enkelt om det svåra,
så det blir enklare att fatta!




Övriga genrer av Ulf Carlsson VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-21 06:04



Bookmark and Share


  Androiden VIP
“An intellectual says a simple thing in a hard way. An artist says a hard thing in a simple way.”

? Charles Bukowski
2021-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP