Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU HAR KORTEN I DINA HÄNDER.

Spelar du?
Spelar du rätt?
Eller är du precis som alla andra?
Helt väck
Kollar netflix flera timmar i sträck
Slösar tid
kastar allt för ingenting
Leker kurragömma med ditt liv.

Dör du sakta?
Håller du andan?
Håller du på att falla samman?
Det är okej att andas
Räkna till tio
Det kommer att bli bra
Du behöver bara hitta ditt
Poker face
Det ligger på bordet och väntar

Varför vänta?
Bara
kör ditt race
Netflix finns kvar.




Bunden vers (Rim) av Fannyamandas
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-01 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fannyamandas
Fannyamandas