Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vill ni, ett litet men ändå viktigt oavlönad men givande insatts för den grupp som jag är Fans till?


Och han är inte du.


Var rädda om Er och låt ingen bluffa till sig pengar.

Jag berättade det här för min yngsta dotter att jag skriver till dig, hon säger att det bara är fejk så jag är lite orolig att något dumt ska hända mig, kan du förstå för jag vet egentligen inte vem du är men samtidigt älskar jag att skriva så jag kan bara hoppas att det visar sig vara helt rätt, vet du blir arg när jag ifrågasätter äkthet men det kan lika gärna vara ett dåligt tecken. Om du känner att du vill blockera mig förstår jag och då får jag ta bort det som finns med på min hemsida om dig som artist och en text som jag skrivit om dig. För jag vill inte råka illa ut och vill att min dotter ska känna sig trygg, det gör hon inte nu, finns det möjlighet att bli säkra på varandra utan att det är tramsigt?

Det är ju vi som är värda allt på jorden tillsammans.


Krigardrottningen är skadad, hon blöder för de i sitt.

Vem hjälper henne nu?

Se mig på bilden ja, där med den speciella kameran.

Är du viktig?

Nej, det är kameran som bär stoft från det gudomliga.

Du menar från det heligas grav?

Ja, den visar oss för honom...

Men är det bara du som ska hålla den mot Gudarna?

Nej, kvinnor nu slutar vi,
detta blir ju mer och mer tramsigt.
Han gick fram till
kvinnorna i teatern, kaffe, frågade han.
-Nästa gång vill jag...
lyssna till sången från den vita fågeln.

Vad händer nu, lamporna släcktes
det var dags att gå hem, men den rosa kameran?

Hm, han log sitt skönaste och där syntes själens ljus.

En dag gör vi storartad teater show i Alien skeppet
det som landat på filmstudions tak här framför oss.

Och om publiken och gästerna inte vill åka i hissen
finns det en balkong ut mot berget som befäster er.

Är det ok att sätta in foton på sig själv, performance?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-04 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP