Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Touretta om in-sikter

 

hit me baby one more time

 

jag vill beställa mer galna misstag att lära mig av




Fri vers av Nova-Liv
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-21 12:09



Bookmark and Share


  hawkeye
Låter onekligen som en spännande bekantskap...
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv