Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fåglar på en golfbana.


Laysanalbatrossen

LAYSANALBATROSSEN

En laysanalbatross
är förståss
bra på en golfbana
men för oss

är albarossen snäll,
gammal och speciell

och när dess ägg kläcks
är det du som väcks

till en sådan där lek
som kallas för kärlek

För när tranorna dansar
och några sidensvansar
drabbas av veklig dans
hamnar även du i trans

Men de som helst frossar
är nog laysanalbatrossar

Och det som fåglarna gör
kunde du knappast ana
För det är de som förför
din egen gamla golfbana




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-08 16:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En underbar fågel.

Jag hatar golf. Äcklig frimurarsport.
2021-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP