Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitter utan besk

Förklarade krig med revolutionen
sönderanalyserade kärleken
hängde runt bland kvasi-intellektuella
stampat jordgolv när det är som bäst
tittade på fotboll trots att jag inte var intresserad
målet blir ett mål i sig gick emot mina principer
började äntligen leva ta mig fan nihilism
psykosnarkoman ett icke behandlat ytskikt
ser ner på mig själv kreativitetens överflöd
fattig trots att jag går runt i ett par skor
bipolär trots psykofarmaka bitter utan besk




Fri vers (Fri form) av Asger_Poet
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-09 08:09



Bookmark and Share


  Asger_Poet
Ogillar fotboll jag med. fattar inte konceptet med att jaga en boll över en gräsmatta med två stolpar och ett nät.
2021-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Fotboll är något jag verkligen hatar.
Det gäller f ö all sport och idrott.
Men i synnerhet fotboll.
2021-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Asger_Poet
Asger_Poet