Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törstig i ett moln

 

Svävar, stiger, faller 

kroppar blandas, törstig 

i ett moln

som viktlös fjäder, stenen, flyktig

dricker fuktens måne

daggen

i vår dag

där blytung droppe glöder

nattglänsande

förångad

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Miss Deliria
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-10 02:15



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Tycker om!
2021-03-11

  Koloristen
Jo, ett moln i byxor.
2021-03-10

  Larz Gustafsson VIP
Inte ett moln i byxor, va...?
2021-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Miss Deliria
Miss Deliria