Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter lyser solen...

\"Efter regn kommer solsken\"

så heter det

så är det ju alltid

alla vet, alla längtar

nu en strimma ljus

lyser in genom mitt fönster

lyser upp mitt hjärta

och jag slutar längta

åter lyser solen.



/Cis




Fri vers av Cis72
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-07-21 17:27



Bookmark and Share


    Agneta VIP
Vackert... så vackert... och du är en av mina solstrålar..
2006-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Cis72